Metropolitan Life primește Certificarea „Great Place To Work 2024”, pentru al doilea an consecutiv

București, 17 iulie 2024 – Metropolitan Life, unul dintre cei mai importanți jucători din piața asigurărilor de viață din România, anunță obținerea Certificării Great Place To Work 2024, pentru al doilea an consecutiv. Acest premiu prestigios reflectă opinia pozitivă a angajaților față de experiența lor profesională din cadrul Metropolitan Life.

Grupul MetLife a fost Certificat ca un loc minunat de muncă în toate cele 21 de piețe care au participat la sondajul din luna iunie, cu 89% din totalul respondenților declarând că MetLife este un loc excelent de muncă. Țările certificate în sondaj sunt Australia, Bangladesh, Brazilia, Chile, China, Columbia, Cipru, Egipt, India, Italia , Iordania, Coreea, Liban, Mexic, Polonia, Portugalia, România, Spania, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite ale Americii, Uruguay. .

Suntem extrem de bucuroși să obținem Certificarea Great Place To Work 2024, pentru al doilea an consecutiv. Această recunoaștere reflectă angajamentul nostru continuu de a crea un mediu de lucru optim, incluziv și pozitiv, unde fiecare angajat se simte apreciat și motivat să își atingă potențialul maxim. În cadrul Metropolitan Life, credem că succesul companiei noastre este direct conectat cu bunăstarea și satisfacția colegilor noștri. Vom continua să investim în echipa noastră prin cursuri de perfecționare și sesiuni de mentorat.” a spus Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

Great Place To Work® este autoritatea globală în ceea ce privește cultura la locul de muncă, experiența angajaților și comportamentele de conducere, care contribuie la generarea veniturilor de vârf în piață, retenția angajaților și inovație sporită.

Certificarea Great Place To Work este o realizare extrem de importantă, care necesită dedicare consecventă și susținută față de experiența generală a angajaților. Aceasta este singura recunoaștere oficială obținută ca urmare a exprimării oneste a opiniei angajaților cu privire la cultura companiei lor. Prin câștigarea cu succes a acestei certificări, Metropolitan Life este recunoscută ca fiind una dintre companiile angajatoare de top, oferind un mediu de lucru excelent pentru angajații săi.a spus Sarah Lewis-Kulin, Vicepreședintele Recunoașterii Globale în cadrul Great Place To Work.

Potrivit cercetării Great Place To Work, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au șanse de 4,5 ori mai mari să lucreze sub coordonarea unui manager excelent, în cadrul unei companii care a obținut această certificare. În plus, angajații organizațiilor certificate sunt cu 93% mai mulțumiți și entuziasmați de poziția lor în companie și au șanse de două ori mai mari să fie plătiți echitabil și să aibă șanse corecte de promovare.

Despre Metropolitan Life

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să construiască un viitor mai încrezător. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com. În România, Metropolitan Life are peste 25 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 4 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Despre Great Place To Work Certification™

Great Place To Work® Certification™ este cea mai cuprinzătoare recunoaștere a „angajatorului la alegere” pe care companiile aspiră să o obțină. Este singura recunoaștere bazată în întregime pe ceea ce angajații raportează despre experiența lor la locul de muncă – în special, cât de consecvent experimentează un loc de muncă de mare încredere. Certificarea Great Place To Work este recunoscută la nivel mondial de către angajați și angajatori și este reperul global pentru identificarea și recunoașterea experienței remarcabile ale angajaților. În fiecare an, peste 10.000 de companii din 60 de țări solicită pentru a obține certificarea Great Place To Work.

Despre Great Place To Work®

În calitate de autoritate globală în domeniul culturii la locul de muncă, Great Place To Work® aduce 30 de ani de cercetare și date revoluționare pentru a susține fiecare companie să devină un loc grozav de muncă. Platforma proprie și modelul For All™ ajută organizațiile să personalizeze experiența fiecărui angajat, locurile de muncă exemplare devenind Great Place To Work Certified™ sau primind recunoaștere pe o listă cunoscută ca Best Workplaces™. Aflați mai multe la greatplacetowork.com și urmăriți Great Place To Work pe LinkedIn, Twitter, Facebook și Instagram.

Contact:

Metropolitan Life

Minodora – Elena Mihai

0743 507 005 | minodora.e.mihai@metropolitanlife.ro

Contact:

MSL

Alexandra Cîtu-Radu

0752 751 252 | alexandra.citu@thepractice.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *